Diyarbakır'da belediye aracına saldırı

Gündem (Güneydoğuekspres Gazetesi) - Güneydoğuekspres Gazetesi | 30.05.2023 - 11:20, Güncelleme: 30.05.2023 - 11:22 1948+ kez okundu.
 

Diyarbakır'da belediye aracına saldırı

Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi'nde belediyeye ait çöp toplama ve temizlik aracı, yüzleri maskeli kişiler tarafından yakılarak kullanılamaz hale getirildi.
Olay bu sabah, Kaynartepe Mahallesi 251. Sokak'ta meydana geldi.  Alınan bilgiye göre yüzleri maskeli iki kişi, silah zoruyla sürücüyü indirdikten sonra benzin dökerek aracı ateşe verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, açıklama yapan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Bu terör eylemini gerçekleştirenler çirkin emellerine ulaşamayacaktır. Siz ne yaparsanız yapın biz Bağlar halkımıza hizmet etmekten vazgeçmeyip her gün ilk günkü azim ve kararlılıkla hizmet etmeye devam edeceğiz. Bağlar halkımız müsterih olsun, başaramayacaklar" dedi.  
Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi'nde belediyeye ait çöp toplama ve temizlik aracı, yüzleri maskeli kişiler tarafından yakılarak kullanılamaz hale getirildi.

Olay bu sabah, Kaynartepe Mahallesi 251. Sokak'ta meydana geldi.  Alınan bilgiye göre yüzleri maskeli iki kişi, silah zoruyla sürücüyü indirdikten sonra benzin dökerek aracı ateşe verdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, açıklama yapan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Bu terör eylemini gerçekleştirenler çirkin emellerine ulaşamayacaktır. Siz ne yaparsanız yapın biz Bağlar halkımıza hizmet etmekten vazgeçmeyip her gün ilk günkü azim ve kararlılıkla hizmet etmeye devam edeceğiz. Bağlar halkımız müsterih olsun, başaramayacaklar" dedi.

 

detail-photo-fancybox-0

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.