DEM Parti Diyarbakır İl Kongresi 27 Eylül’de yapılacak
DEM Parti Diyarbakır İl Kongresi 27 Eylül’de yapılacak
DEM Parti Diyarbakır İl Örgütü, 15 Temmuz’dan bu yana sürdürülen hazırlık çalışmalarının ardından il kongresinin 27 Eylül Pazar günü gerçekleştirileceğini açıklayarak tüm halkı ve sivil toplum kuruluşlarını kongreye kitlesel katılıma çağırdı.
MALABADİ HABER - Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Diyarbakır İl Örgütü, il kongresinin tarihini düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdu. İl binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Kongre Komisyonu Eşsözcüsü Rıfat Roni, kongrenin 27 Eylül Pazar günü yapılacağını açıkladı.
KONGREYE KATILIM ÇAĞRISI YAPTI
Hazırlık çalışmalarının 15 Temmuz 2026 tarihinden bu yana aralıksız sürdüğünü belirten Roni, bu süreçte halk, sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve çeşitli kurum temsilcileriyle kapsamlı görüşmeler gerçekleştirildiğini ifade etti.
"Barış ve Demokratik Toplum" sürecine vurgu yapan Roni, tüm sivil toplum örgütleri, siyasi partiler ve bölge halkı kongreye kitlesel katılım göstermeye davet etti.
Diyarbakır HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

