Demirtaş’tan barış mesajı: Yeni bir sayfa açılacak
Demirtaş’tan barış mesajı: Yeni bir sayfa açılacak
Edirne Cezaevinde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, DEM Parti Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu aracılığıyla gönderdiği mesajda, barış ve eşitlik vurgusu yaptı.
FARQİN NEWS - Edirne Cezaevinde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, DEM Parti Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu aracılığıyla gönderdiği mesajda, barış ve eşitlik vurgusu yaptı.
Gergerlioğlu, Demirtaş'ın sözlerini paylaştı
Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kendisini ziyaret eden DEM Parti Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu aracılığıyla bir mesaj yayımladı. Gergerlioğlu, Demirtaş'ın mesajını kendi X hesabından paylaştı.
Demirtaş: barış demeye devam edeceğiz
Mesajında herkese hitap eden Demirtaş, "Herkes için gerçek bir adalet, eşitlik ve demokrasi mücadelesine yılmadan devam ederken ısrarla barış demeye de devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Türkiye'nin geleceğine dair umutlu olduğunu belirten Demirtaş, "Herkes için gerçek bir adalet, eşitlik ve demokrasi mücadelesine yılmadan devam ederken ısrarla barış demeye de devam edeceğiz Umut ediyoruz ki barışla birlikte Türkiye'de yeni bir sayfa açılacak ve aydınlık bir geleceği hep birlikte inşa etmek için çok daha güçlü bir zemin oluşacaktır. Özgürlük dolu günlere" sözleriyle mesajını sonlandırdı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.