SİLVAN DR. YUSUF AZİZOĞLU HASTANESİNDE SİSTEM ÇÖKTÜ!

Silvan (MH) - MALABADİ HABER | 20.10.2025 - 13:42, Güncelleme: 20.10.2025 - 13:42 1512 kez okundu.
 

SİLVAN DR. YUSUF AZİZOĞLU HASTANESİNDE SİSTEM ÇÖKTÜ!

Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi’nde sabah saatlerinden bu yana yaşanan sistem arızası, yüzlerce hastayı mağdur etti. Uzun kuyruklar oluştu, vatandaşlar saatlerce beklerken yönetimden herhangi bir açıklama yapılmadı.
Haber: İhsan YILMAZ MALABADİ HABER - Diyarbakır’ın Silvan ilçesindeki Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi'nde sabah saatlerinden bu yana yaşanan sistem arızası, hastaneye gelen vatandaşların tepkisine neden oldu. Sabahın erken saatlerinden itibaren randevu ve kayıt sistemine ulaşılamaması, polikliniklerde uzun kuyrukların oluşmasına yol açtı. Vatandaşlar saatlerdir beklediklerini ancak hiçbir bilgilendirme yapılmadığını belirterek hastane yönetimine tepki gösterdi. Vatandaşlar Tepkili: “Saatlerdir Bekliyoruz, Kimse Bilgi Vermiyor” Bir vatandaş, “Sabah 8’den beri buradayız, sistem çöktü diyorlar, ne sıra alabiliyoruz ne muayene olabiliyoruz. Hastane rezalet durumda.” sözleriyle tepkisini dile getirdi. Başka bir hasta yakını ise, “Yaşlısı var, çocuğu var, herkes bekliyor ama kimse çıkıp açıklama yapmıyor. Böyle bir şey olabilir mi?” diyerek yetkilileri eleştirdi. Poliklinik önlerinde ve danışma bölümünde uzun kuyruklar oluşurken, vatandaşların büyük kısmı hastane koridorlarında beklemek zorunda kaldı. Sistem arızasının hastane genelinde tüm birimleri etkilediği, laboratuvar işlemleri ve tetkiklerin de aksadığı öğrenildi. Yaşanan aksaklıkla ilgili olarak hastane yönetimi henüz resmi bir açıklama yapmadı.  
Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi’nde sabah saatlerinden bu yana yaşanan sistem arızası, yüzlerce hastayı mağdur etti. Uzun kuyruklar oluştu, vatandaşlar saatlerce beklerken yönetimden herhangi bir açıklama yapılmadı.

Haber: İhsan YILMAZ

MALABADİ HABER - Diyarbakır’ın Silvan ilçesindeki Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi'nde sabah saatlerinden bu yana yaşanan sistem arızası, hastaneye gelen vatandaşların tepkisine neden oldu.

Sabahın erken saatlerinden itibaren randevu ve kayıt sistemine ulaşılamaması, polikliniklerde uzun kuyrukların oluşmasına yol açtı. Vatandaşlar saatlerdir beklediklerini ancak hiçbir bilgilendirme yapılmadığını belirterek hastane yönetimine tepki gösterdi.

Vatandaşlar Tepkili: “Saatlerdir Bekliyoruz, Kimse Bilgi Vermiyor”

Bir vatandaş, “Sabah 8’den beri buradayız, sistem çöktü diyorlar, ne sıra alabiliyoruz ne muayene olabiliyoruz. Hastane rezalet durumda.” sözleriyle tepkisini dile getirdi.
Başka bir hasta yakını ise, “Yaşlısı var, çocuğu var, herkes bekliyor ama kimse çıkıp açıklama yapmıyor. Böyle bir şey olabilir mi?” diyerek yetkilileri eleştirdi.

Poliklinik önlerinde ve danışma bölümünde uzun kuyruklar oluşurken, vatandaşların büyük kısmı hastane koridorlarında beklemek zorunda kaldı. Sistem arızasının hastane genelinde tüm birimleri etkilediği, laboratuvar işlemleri ve tetkiklerin de aksadığı öğrenildi.

Yaşanan aksaklıkla ilgili olarak hastane yönetimi henüz resmi bir açıklama yapmadı.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.