HÜDA PAR’lı vekilden HEDEP’e destek

Siyaset (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 31.10.2023 - 16:54, Güncelleme: 31.10.2023 - 16:54 951+ kez okundu.
 

HÜDA PAR’lı vekilden HEDEP’e destek

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, MHP’li Celal Adan’ın HEDEP’lilere küfür etmesini eleştirdi.
Meclis’te basın toplantısı düzenleyen HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, HEDEP’li vekiller ile MHP grubu arasında çıkan tartışmada, MHP’li Celal Adan’ın HEDEP’lilere küfür etmesini eleştirdi. Ramanlı, insan ilişkilerinde saygının önemine işaret ederek, şunları söyledi: “Herkesi sevmeyebilirsiniz, herkesi sevmek zorunda da değilsiniz. Ama saygı göstermek asgari adabı muaşşeret kuralıdır. Hele hele siyasetçilerin kullandıkları dil ve üsluba dikkat etmek zorundadırlar. Çünkü siyasetçiler, toplumun önündedirler. Bu yönde bugün HEDEP milletvekilleri grubunun haklı olarak tepki göstermesi akabinde başta MHP grubu olmak üzere diğer grupların siyasetin nezih bir üslupla yapılması hususundaki görüşlerine hepimiz katılıyoruz. Milletvekilleri sadece kendi şahısları adına burada değiller. Milletin temsilcisidirler. Fikrine katılırız katılmayız, herkes asgari saygı çerçevesinde birbiri ile iletişim kurma becerisini göstermelidir.”
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, MHP’li Celal Adan’ın HEDEP’lilere küfür etmesini eleştirdi.

Meclis’te basın toplantısı düzenleyen HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, HEDEP’li vekiller ile MHP grubu arasında çıkan tartışmada, MHP’li Celal Adan’ın HEDEP’lilere küfür etmesini eleştirdi.

Ramanlı, insan ilişkilerinde saygının önemine işaret ederek, şunları söyledi:

“Herkesi sevmeyebilirsiniz, herkesi sevmek zorunda da değilsiniz. Ama saygı göstermek asgari adabı muaşşeret kuralıdır. Hele hele siyasetçilerin kullandıkları dil ve üsluba dikkat etmek zorundadırlar. Çünkü siyasetçiler, toplumun önündedirler. Bu yönde bugün HEDEP milletvekilleri grubunun haklı olarak tepki göstermesi akabinde başta MHP grubu olmak üzere diğer grupların siyasetin nezih bir üslupla yapılması hususundaki görüşlerine hepimiz katılıyoruz. Milletvekilleri sadece kendi şahısları adına burada değiller. Milletin temsilcisidirler. Fikrine katılırız katılmayız, herkes asgari saygı çerçevesinde birbiri ile iletişim kurma becerisini göstermelidir.”

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.