Kılıçdaroğlu ‘tarım devrimini’ anlattı

Bilim (Amida Haber) - Amida Haber | 23.04.2023 - 11:00, Güncelleme: 23.04.2023 - 11:00 1661+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu ‘tarım devrimini’ anlattı

Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçilmesi durumunda tarım ve hayvancılıkta yapacaklarını video ile anlattı.
 Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından video yayınladı. Kılıçdaroğlu, Adıyaman’da yaşanan saldırılara değinerek, “Milletimiz olanlara asla üzülmesin, kızmasın, ben işimin başındayım. Sükûnetimizi koruyup, bu ülkeyi kalkındırmaya odaklanalım lütfen” dedi. ‘Hayvan varlığını yüzde 20 arttıracağız’ Kılıçdaroğlu, “Tarım ve Hayvancılık Devrimi” olarak adlandırdığı projeyi rakamlarla anlattı. Kılıçdaroğlu, gübre ve enerjide fiyatları düşüreceklerini, çiftçilere damızlık hayvan desteği sunacaklarını belirterek, "Çiftçilere hastalık tedavisi, aşı ve toprak analizi, bitki sağlığı gibi her konuda destek sağlanacak. Sisteme katılmak isteyen ailelere 10 büyükbaş, 10 küçükbaş gebe hayvan hibe edilecek. 5 yıldı 3 milyon 750 bin büyükbaş, 7.5 milyon küçükbaş üreterek çiftçiye ücretsiz dağıtacağız. Hayvan varlığımızı her yıl yüzde 20 arttırarak hayvancılıkta büyük bir atılım gerçekleştireceğiz" dedi. 
Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçilmesi durumunda tarım ve hayvancılıkta yapacaklarını video ile anlattı.

 Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından video yayınladı. Kılıçdaroğlu, Adıyaman’da yaşanan saldırılara değinerek, “Milletimiz olanlara asla üzülmesin, kızmasın, ben işimin başındayım. Sükûnetimizi koruyup, bu ülkeyi kalkındırmaya odaklanalım lütfen” dedi.

‘Hayvan varlığını yüzde 20 arttıracağız’

Kılıçdaroğlu, “Tarım ve Hayvancılık Devrimi” olarak adlandırdığı projeyi rakamlarla anlattı. Kılıçdaroğlu, gübre ve enerjide fiyatları düşüreceklerini, çiftçilere damızlık hayvan desteği sunacaklarını belirterek, "Çiftçilere hastalık tedavisi, aşı ve toprak analizi, bitki sağlığı gibi her konuda destek sağlanacak. Sisteme katılmak isteyen ailelere 10 büyükbaş, 10 küçükbaş gebe hayvan hibe edilecek. 5 yıldı 3 milyon 750 bin büyükbaş, 7.5 milyon küçükbaş üreterek çiftçiye ücretsiz dağıtacağız. Hayvan varlığımızı her yıl yüzde 20 arttırarak hayvancılıkta büyük bir atılım gerçekleştireceğiz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.