PTT’de Kuyruk Çilesi

Silvan 08.03.2023 - 12:24, Güncelleme: 13.04.2023 - 10:46 1745+ kez okundu.
 

PTT’de Kuyruk Çilesi

Silvan’da son yıllarda en çok konuşulan ve tartışılan konulardan birisi de: PTT şubeleri önündeki uzun kuyruklar. Farklı hizmet ve ödemelerden dolayı PTT önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşların çilesi bitmiyor.
Silvan’da son yıllarda en çok konuşulan ve tartışılan konulardan birisi de: PTT şubeleri önündeki uzun kuyruklar. Farklı hizmet ve ödemelerden dolayı PTT önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşların çilesi bitmiyor.  Çok küçük bir hizmet için bile saatlerce kuyrukta beklemek zorunda kalan vatandaşların oluşturduğu kalabalık belli dönemlerde onlarca metreyi aşıyor. Son dönemlerde ise elektrik indirimi ve Sosyal Yardım Desteğinden faydalanmak isteyen vatandaşlar PTT şubesine akın ederken, PTT’deki yoğunluk ise iki katına çıkıyor. Yıllardır dile getirilmesine rağmen PTT şubeleri hem küçük hem de eksik personel ile hizmet verirken bu durum saatlerce kuyrukta bekleyen vatandaşlardan da ciddi tepki alıyor. PTT önünde sıra beklemek saatleri bulurken, mağduriyet de had safhaya ulaşırken saatlerce kuyrukta sıra bekleyen vatandaşlar dertlerini muhabirimize anlattılar. Yetkililere çağrıda bulunan vatandaşlar, mağdur olduklarını ve sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini söyledi. TÜM ŞUBELERİN ÖNÜNDE UZUN SIRALAR VAR! Türkiye genelinde olduğu gibi Silvan’da da devlet eliyle verilen birçok hizmet Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) tarafından veriliyor. Sadece posta işlemleri değil, kurumdaki revizyonla kargo, bankacılık ve kamu kurum hizmetlerini de veren PTT en çok hareketliliğin yaşandığı kuruluşların başında geliyor. Silvan ve bölge illerine özgü yardım, destek ve hizmetlerin daha yoğun olmasından dolayı kalabalık daha da artarken yıllardır Silvan şubesinde kuyruk çilesi bitmiyor. Bütün bu yardımları PTT üzerinden çözmek de doğru değildir. Personel alabilirler, mobilden bir uygulama ile halledebilirler. Aslında birçok alternatif var, yeter ki üzerinde çalışma yapılsın. PTT şubesi personel için talepte bulunuyor ama memur yollamıyorlar” ifadelerini kullandı
Silvan’da son yıllarda en çok konuşulan ve tartışılan konulardan birisi de: PTT şubeleri önündeki uzun kuyruklar. Farklı hizmet ve ödemelerden dolayı PTT önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşların çilesi bitmiyor.

Silvan’da son yıllarda en çok konuşulan ve tartışılan konulardan birisi de: PTT şubeleri önündeki uzun kuyruklar. Farklı hizmet ve ödemelerden dolayı PTT önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşların çilesi bitmiyor.
 Çok küçük bir hizmet için bile saatlerce kuyrukta beklemek zorunda kalan vatandaşların oluşturduğu kalabalık belli dönemlerde onlarca metreyi aşıyor. Son dönemlerde ise elektrik indirimi ve Sosyal Yardım Desteğinden faydalanmak isteyen vatandaşlar PTT şubesine akın ederken, PTT’deki yoğunluk ise iki katına çıkıyor. Yıllardır dile getirilmesine rağmen PTT şubeleri hem küçük hem de eksik personel ile hizmet verirken bu durum saatlerce kuyrukta bekleyen vatandaşlardan da ciddi tepki alıyor. PTT önünde sıra beklemek saatleri bulurken, mağduriyet de had safhaya ulaşırken saatlerce kuyrukta sıra bekleyen vatandaşlar dertlerini muhabirimize anlattılar.

Yetkililere çağrıda bulunan vatandaşlar, mağdur olduklarını ve sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini söyledi.

TÜM ŞUBELERİN ÖNÜNDE UZUN SIRALAR VAR!

Türkiye genelinde olduğu gibi Silvan’da da devlet eliyle verilen birçok hizmet Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) tarafından veriliyor. Sadece posta işlemleri değil, kurumdaki revizyonla kargo, bankacılık ve kamu kurum hizmetlerini de veren PTT en çok hareketliliğin yaşandığı kuruluşların başında geliyor. Silvan ve bölge illerine özgü yardım, destek ve hizmetlerin daha yoğun olmasından dolayı kalabalık daha da artarken yıllardır Silvan şubesinde kuyruk çilesi bitmiyor. Bütün bu yardımları PTT üzerinden çözmek de doğru değildir. Personel alabilirler, mobilden bir uygulama ile halledebilirler. Aslında birçok alternatif var, yeter ki üzerinde çalışma yapılsın. PTT şubesi personel için talepte bulunuyor ama memur yollamıyorlar” ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.