Silvan spor Kadın futbol takımı Eskişehir Büyükşehir Belediye Spora 1-0 yenildi .

Spor 06.10.2023 - 12:05, Güncelleme: 06.10.2023 - 12:05 1421+ kez okundu.
 

Silvan spor Kadın futbol takımı Eskişehir Büyükşehir Belediye Spora 1-0 yenildi .

Silvan spor Kadın futbol takımı 2. Lig yükselme play in 2. Tur maçında Kayseri ili tarafsız sahada Eskişehir Büyükşehir Belediye Spora 1-0 yenildi .
 Aslan Bakır 2: Kayseri ilinda oynanan müsabakanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla sürdü . İlk yarıda ataklar sonuç vermeyince 0-0 berabere bitti . İkinci yarı her iki takımda oyun kontrolünü ele aldı 65 dk Eskişehir Büyükşehir belediyesi spor Kadın takımı geliştirdiği atakla golü buldu . Bu dk dam itibaren Silvan Spor Kadın takımı büyük bir mücadele sergiledi ve bir türlü aradığı golü bulamayınca sahadan 1-0 yenik ayrıldı . Aslan Bakır 2: Açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Aslan bakır Bir hafta içinde yaklaşık 2500 km yaptık . 2 maç üst üste yorgun şekilde maça çıktı sporcu sakatlıklarımız önümüze büyük bir engel oldu . Buraya gelmekte en büyük destekçimiz Kaymakamımız belediye başkan v. Hasan uğuz’a teşekkür ediyorum . 2023-2023 futbol sezonunda 3. Ligde istediğimiz düzeyde bir takım kurarak 2. Lige çıkmak için tüm gücümüzü kullanacağız . Dedi
Silvan spor Kadın futbol takımı 2. Lig yükselme play in 2. Tur maçında Kayseri ili tarafsız sahada Eskişehir Büyükşehir Belediye Spora 1-0 yenildi .

 Aslan Bakır 2: Kayseri ilinda oynanan müsabakanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla sürdü . İlk yarıda ataklar sonuç vermeyince 0-0 berabere bitti .
İkinci yarı her iki takımda oyun kontrolünü ele aldı 65 dk Eskişehir Büyükşehir belediyesi spor Kadın takımı geliştirdiği atakla golü buldu .
Bu dk dam itibaren Silvan Spor Kadın takımı büyük bir mücadele sergiledi ve bir türlü aradığı golü bulamayınca sahadan 1-0 yenik ayrıldı .
Aslan Bakır 2: Açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Aslan bakır Bir hafta içinde yaklaşık 2500 km yaptık . 2 maç üst üste yorgun şekilde maça çıktı sporcu sakatlıklarımız önümüze büyük bir engel oldu . Buraya gelmekte en büyük destekçimiz Kaymakamımız belediye başkan v. Hasan uğuz’a teşekkür ediyorum . 2023-2023 futbol sezonunda 3. Ligde istediğimiz düzeyde bir takım kurarak 2. Lige çıkmak için tüm gücümüzü kullanacağız . Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.