TFF’ye çağrı: Süper kupa maçı Diyarbakır’da oynansın

Spor 22.07.2023 - 13:03, Güncelleme: 22.07.2023 - 13:03 2115+ kez okundu.
 

TFF’ye çağrı: Süper kupa maçı Diyarbakır’da oynansın

TFF’ye çağrıda bulunan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak süper kupa maçının Diyarbakır’da oynanmasını istedi.
 AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında oynanacak süper kupa maçının Diyarbakır’a alınması için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’ye çağrıda bulundu. 'Diyarbakır'a yakışır' Sosyal medya hesabından TFF’ye çağrıda bulunan Aydın, “Futbol Federasyonumuza çağrımızdır. #Fenerbahçe ile #Galatasaray arasında oynanacak ve yeri henüz belirlenmeyen Süper Kupa maçına, Diyarbakırlılar olarak ev sahipliği yapmak istiyoruz. Bu büyük Final; Huzurun ve Kardeşliğin simgesi, Doğunun yıldızı Diyarbakırımıza yakışır” ifadelerini kullandı.
TFF’ye çağrıda bulunan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak süper kupa maçının Diyarbakır’da oynanmasını istedi.

 AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında oynanacak süper kupa maçının Diyarbakır’a alınması için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’ye çağrıda bulundu.

'Diyarbakır'a yakışır'

Sosyal medya hesabından TFF’ye çağrıda bulunan Aydın, “Futbol Federasyonumuza çağrımızdır. #Fenerbahçe ile #Galatasaray arasında oynanacak ve yeri henüz belirlenmeyen Süper Kupa maçına, Diyarbakırlılar olarak ev sahipliği yapmak istiyoruz. Bu büyük Final; Huzurun ve Kardeşliğin simgesi, Doğunun yıldızı Diyarbakırımıza yakışır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.