Vahşi katliam şüphelilerinden biri daha yakalandı

Diyarbakır (Amida Haber) - Amida Haber | 31.07.2023 - 12:55, Güncelleme: 31.07.2023 - 12:55 1280+ kez okundu.
 

Vahşi katliam şüphelilerinden biri daha yakalandı

İstanbul Esenyurt’ta tekel bayi basarak iki kişinin öldürülmesiyle ilgili bir kişi daha gözaltına alındı.
İstanbul Esenyurt'ta 28 Temmuz’da bir tekel bayiye yönelik düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi yaşamını yitirdi, bir kişi ise yaralandı. Saldırganlardan Murat Özerbay’ın ardından S.Ö’nün de gözaltına alındığı açıklandı. Tekel bayiye saldıranlardan 2 kişinin de arandığı belirtildi. Ne olmuştu? Güzelyurt Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ndeki tekel bayisine 28 Temmuz'da giden grup, Yunus Emre Erzen (24), Batuhan Bayındır (20) ve Yusuf Erzen'e (21) ateş etti. Saldırıda, Yunus Emre Erzen (24) ve Batuhan Bayındır (20) hayatını kaybederken, Yusuf Erzen'in (21) ise yaralandı. Daha yürütülen soruşturma kapsamında saldırganlardan Murat Özerbay yakalandı.
İstanbul Esenyurt’ta tekel bayi basarak iki kişinin öldürülmesiyle ilgili bir kişi daha gözaltına alındı.

İstanbul Esenyurt'ta 28 Temmuz’da bir tekel bayiye yönelik düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi yaşamını yitirdi, bir kişi ise yaralandı. Saldırganlardan Murat Özerbay’ın ardından S.Ö’nün de gözaltına alındığı açıklandı. Tekel bayiye saldıranlardan 2 kişinin de arandığı belirtildi.

Ne olmuştu?

Güzelyurt Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ndeki tekel bayisine 28 Temmuz'da giden grup, Yunus Emre Erzen (24), Batuhan Bayındır (20) ve Yusuf Erzen'e (21) ateş etti. Saldırıda, Yunus Emre Erzen (24) ve Batuhan Bayındır (20) hayatını kaybederken, Yusuf Erzen'in (21) ise yaralandı. Daha yürütülen soruşturma kapsamında saldırganlardan Murat Özerbay yakalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.