Volkan ESER
Köşe Yazarı
Volkan ESER
 

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

Milleti, bir ferdi olmaktan, her zaman şükür ettiğim, onur ve gurur duyduğum güzel ülkemin, şanlı Cumhuriyetimin 100.Yılı. Her ne kadar buruk bir sevinç olsa da, Cumhuriyetimizin 100.Yılını kutluyoruz.   Başta Aziz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun. Bizlere muazzam bir miras bıraktılar. Dünyada eşi ve benzeri olmayan bir ülkeye, bir Cumhuriyete sahibiz. Günlerdir hep beraber Cumhuriyetimizin 100.yılını, büyük bir onur ve gururla kutluyoruz. Her yer al bayrağımızla süslendi. Yer ve gök kırmızı beyaza büründü. Yüce Allah şanlı bayrağımızı indirmeye hedefinde olanlara, minarelerden ezan sesini kesmeye heves edenlere fırsat vermesin. Bugün bir devletin, bir Cumhuriyetin ne kadar değerli olduğunu asla onlarsız olunmayacağını bir kez daha anlıyoruz. Bir millet aç, susuz kalır ama devletsiz asla. O yüzden hep şu duayı ederiz; "Allah devlete millete zeval vermesin" Evet. Cumhuriyetimiz asırlık çınar oldu. Bugün 100 yaşında... İnsan içinde yaşarken bazen unutuyor ama kıymetini ne kadar bilsek az. Dünyanın neresine giderseniz gidin, Türkiye Cumhuriyeti gibisi asla yok. Doğrusunu söylemek gerekirse, buruk bir kutlama. Çünkü bir vahşet, bir zulüm yaşanıyor. Zalimin mazluma vahşice saldırmasını haftalardır izliyoruz. Günahsız, kundaktaki bebeler bombaların hedefi olmuş durumda. Mazlum Gazze halkının üzerine haftalardır bomba yağıyor. Binlerce masum insan öldü. İsrail’in Gazze’ye yönelik acımasız vahşetinin gölgesinde Cumhuriyetimizin 100.yılını kutluyoruz. Filistin'de, Kudüs'te, Gazze sınırında haftalardır gördüklerimiz artık bir cinnet halini ortaya koyuyor. Ve bir kez daha anlıyoruz ki; aç, susuz oluyor ama devletsiz asla olmaz. Allah hiçbir milleti devletsiz bırakmasın. İsrail ile Filistin savaşı, zalim ile mazlumun savaşıdır. İsrail zalimdir. Terör devletidir. Bize mazlumun yanında, zalimin karşısında olmak yakışır. Ecdadımızın bize mirası budur. Bu aziz millet, dün olduğu gibi bugünde mazlumun yanındadır. Hafta sonu milyonlar hem İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen ‘Filistin’e destek’ mitinginde dik duruşuyla mazlumun uyanında olduğunu, hem de Cumhuriyetimizin 100.Yılını coşkuyla kutlayarak, Cumhuriyetine her daim canına pahasına dahi sahip çıkacağını bütün dünyaya göstermiş oldu. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. Yaşasın mazlum Gazze halkı.  Helak olsun, kül olsun, yıkılsın İsrail!
Ekleme Tarihi: 30 Ekim 2023 - Pazartesi
Volkan ESER

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

Milleti, bir ferdi olmaktan, her zaman şükür ettiğim, onur ve gurur duyduğum güzel ülkemin, şanlı Cumhuriyetimin 100.Yılı. Her ne kadar buruk bir sevinç olsa da, Cumhuriyetimizin 100.Yılını kutluyoruz.

Başta Aziz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun. Bizlere muazzam bir miras bıraktılar. Dünyada eşi ve benzeri olmayan bir ülkeye, bir Cumhuriyete sahibiz.

Günlerdir hep beraber Cumhuriyetimizin 100.yılını, büyük bir onur ve gururla kutluyoruz. Her yer al bayrağımızla süslendi. Yer ve gök kırmızı beyaza büründü. Yüce Allah şanlı bayrağımızı indirmeye hedefinde olanlara, minarelerden ezan sesini kesmeye heves edenlere fırsat vermesin.

Bugün bir devletin, bir Cumhuriyetin ne kadar değerli olduğunu asla onlarsız olunmayacağını bir kez daha anlıyoruz. Bir millet aç, susuz kalır ama devletsiz asla. O yüzden hep şu duayı ederiz;

"Allah devlete millete zeval vermesin"

Evet. Cumhuriyetimiz asırlık çınar oldu. Bugün 100 yaşında... İnsan içinde yaşarken bazen unutuyor ama kıymetini ne kadar bilsek az. Dünyanın neresine giderseniz gidin, Türkiye Cumhuriyeti gibisi asla yok.

Doğrusunu söylemek gerekirse, buruk bir kutlama. Çünkü bir vahşet, bir zulüm yaşanıyor. Zalimin mazluma vahşice saldırmasını haftalardır izliyoruz. Günahsız, kundaktaki bebeler bombaların hedefi olmuş durumda. Mazlum Gazze halkının üzerine haftalardır bomba yağıyor. Binlerce masum insan öldü. İsrail’in Gazze’ye yönelik acımasız vahşetinin gölgesinde Cumhuriyetimizin 100.yılını kutluyoruz.

Filistin'de, Kudüs'te, Gazze sınırında haftalardır gördüklerimiz artık bir cinnet halini ortaya koyuyor. Ve bir kez daha anlıyoruz ki; aç, susuz oluyor ama devletsiz asla olmaz. Allah hiçbir milleti devletsiz bırakmasın.

İsrail ile Filistin savaşı, zalim ile mazlumun savaşıdır. İsrail zalimdir. Terör devletidir. Bize mazlumun yanında, zalimin karşısında olmak yakışır. Ecdadımızın bize mirası budur.

Bu aziz millet, dün olduğu gibi bugünde mazlumun yanındadır. Hafta sonu milyonlar hem İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen ‘Filistin’e destek’ mitinginde dik duruşuyla mazlumun uyanında olduğunu, hem de Cumhuriyetimizin 100.Yılını coşkuyla kutlayarak, Cumhuriyetine her daim canına pahasına dahi sahip çıkacağını bütün dünyaya göstermiş oldu.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. Yaşasın mazlum Gazze halkı.  Helak olsun, kül olsun, yıkılsın İsrail!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.