Eşbaşkan Biçici TOKİ Sakinlerinin Sorunlarını Yerinde Dinledi
Eşbaşkan Biçici TOKİ Sakinlerinin Sorunlarını Yerinde Dinledi
TOKİ konutlarında yaşanan altyapı ve ulaşım sorunları nedeniyle mağdur olduklarını belirten vatandaşlar, Silvan Belediyesi’nden destek istedi. Eşbaşkan Sevim Biçici, sorunları yerinde inceleyerek çözüm için girişimlerde bulunacaklarını söyledi.
Haber: M. Romedi YILMAZ
MALABADİ HABER - Silvan’da hak sahiplerine teslim edilen TOKİ konutlarında, projenin eksik bırakılmasından kaynaklanan sorunlar vatandaşların tepkisine neden oldu. Konut alanında meydana gelen çökmeler, kullanılamaz hale gelen merdivenler ve bozuk yollar nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını belirten TOKİ sakinleri, Silvan Belediyesi’nden destek talebinde bulundu.
Vatandaşların çağrısı üzerine TOKİ konutlarını ziyaret eden Silvan Belediye Eşbaşkanı Sevim Biçici, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. Bölgede incelemelerde bulunan Biçici, belediyenin görev ve sorumluluk alanına giren konularda gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.
Yaşanan sorunların önemli bir bölümünün projenin tamamlanmamasından kaynaklandığını belirten Biçici, bu konuların ilgili bakanlık ve TOKİ’nin sorumluluğunda olduğunu söyledi. Vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için ilgili kurumlarla görüşmeler yapılacağını vurgulayan Biçici, taleplerin takipçisi olacaklarını kaydetti.
TOKİ sakinlerine süreç hakkında bilgi veren Eşbaşkan Biçici, incelemelerinin ardından bölgeden ayrıldı.





Diyarbakır HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
