Türk Polis Teşkilatı 178 yaşında

Silvan 10.04.2023 - 12:15, Güncelleme: 13.04.2023 - 10:46 1838+ kez okundu.
 

Türk Polis Teşkilatı 178 yaşında

Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Silvan İlçemizde tören düzenlendi. 10 Nisan Polis haftası törenlerle kutlandı.
Haber: Azad Berdan YILMAZ Silvan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Silvan ilçesinde bulunan Hükümet Konağı içerisinde yer alan Atatürk Anıtı’na Silvan Kaymakamı ve Belediye başkan vekilli Hasan Uğuz, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Baykurt, Silvan Garnizon Komutanı Jandarma Albay Haydar Onur Şehitoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Seçkin Yılmaz, İlçe Jandarma Bölük Komutanı  Jandarma Binbaşı Adalet Gökcan, Ak Parti ilçe Başkanı M.ehmet Nedim Kılıçaslan, Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadri Özdemiral, daire amirleri ve çok sayıda polis katıldı. Çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın ardından Silvan İlçe Emniyet Müdürü Yardımcısı Ahmet Baykurt, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Silvan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftasını kutladı. Konuşmaların ardından tören sona erdi.  Silvan İlçe Emniyet Müdürü Yardımcısı Ahmet Baykurt ile törene katılan prtokol Silvan kaymakmaı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz"u makamında ziyaret ederek, 10 Nisan Polis haftası nedeniyle bayan polisler, Uğuz'a çiçek verdi.
Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Silvan İlçemizde tören düzenlendi. 10 Nisan Polis haftası törenlerle kutlandı.

Haber: Azad Berdan YILMAZ

Silvan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

Silvan ilçesinde bulunan Hükümet Konağı içerisinde yer alan Atatürk Anıtı’na Silvan Kaymakamı ve Belediye başkan vekilli Hasan Uğuz, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Baykurt, Silvan Garnizon Komutanı Jandarma Albay Haydar Onur Şehitoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Seçkin Yılmaz, İlçe Jandarma Bölük Komutanı  Jandarma Binbaşı Adalet Gökcan, Ak Parti ilçe Başkanı M.ehmet Nedim Kılıçaslan, Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadri Özdemiral, daire amirleri ve çok sayıda polis katıldı.

Çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın ardından Silvan İlçe Emniyet Müdürü Yardımcısı Ahmet Baykurt, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı.

Silvan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftasını kutladı. Konuşmaların ardından tören sona erdi. 

Silvan İlçe Emniyet Müdürü Yardımcısı Ahmet Baykurt ile törene katılan prtokol Silvan kaymakmaı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz"u makamında ziyaret ederek, 10 Nisan Polis haftası nedeniyle bayan polisler, Uğuz'a çiçek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.