Amedspor’da ağır tahribat

Spor (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 03.12.2023 - 16:24, Güncelleme: 03.12.2023 - 16:24 1111+ kez okundu.
 

Amedspor’da ağır tahribat

Diyarbakır temsilcisi Amedspor zirve yarışında ağır yara aldı. Amedspor kendi sahasında Kastamonuspor’a 2-1 yenildi, liderliği kaptırdı.
TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Amedspor kendi saha ve seyircisi önünde Kastamonuspor’u konuk etti. Karşılaşmaya ev sahibi takım etkili başladı. Maçın 5. Dakikasında Muhammed Enes Durmuş takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra konuk ekip etkili oynamaya başladı. Konuk ekip 20. dakikada İlyas Kubilay Yavuz'un golüyle eşitliği sağladı. İlk yarı bu skorla sona erdi. Kastamonu 2-1 öne geçti 48. dakikada Kastamonuspor oyuncusu Yalçın Kılınç, Amedspor kalecisi Aykut Özer'in hatasını affetmedi. Amedspor kalecesinin skandal hatası ile konuk takım 2-1 öne geçti. Amedspor penaltı kaçırdı Karşılaşmanın 57. dakikasında Amedspor penaltı kazandı. Berk İsmail'in penaltı atışını kaleci kurtardı. Maçın ikinci yarısında başka gol olmayınca konuk takım maçı 2-1 kazandı. Amedspor büyük yara aldı Amedspor bu yenilgi ile liderlik koltuğunu Kastamonuspor’a kaptırdı. Kastamonuspor puanını 34'e çıkartırken, Amedspor ise 32 puanda kaldı.
Diyarbakır temsilcisi Amedspor zirve yarışında ağır yara aldı. Amedspor kendi sahasında Kastamonuspor’a 2-1 yenildi, liderliği kaptırdı.

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Amedspor kendi saha ve seyircisi önünde Kastamonuspor’u konuk etti. Karşılaşmaya ev sahibi takım etkili başladı. Maçın 5. Dakikasında Muhammed Enes Durmuş takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra konuk ekip etkili oynamaya başladı. Konuk ekip 20. dakikada İlyas Kubilay Yavuz'un golüyle eşitliği sağladı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Kastamonu 2-1 öne geçti

48. dakikada Kastamonuspor oyuncusu Yalçın Kılınç, Amedspor kalecisi Aykut Özer'in hatasını affetmedi. Amedspor kalecesinin skandal hatası ile konuk takım 2-1 öne geçti.

Amedspor penaltı kaçırdı

Karşılaşmanın 57. dakikasında Amedspor penaltı kazandı. Berk İsmail'in penaltı atışını kaleci kurtardı. Maçın ikinci yarısında başka gol olmayınca konuk takım maçı 2-1 kazandı.

Amedspor büyük yara aldı

Amedspor bu yenilgi ile liderlik koltuğunu Kastamonuspor’a kaptırdı. Kastamonuspor puanını 34'e çıkartırken, Amedspor ise 32 puanda kaldı.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.