Diyarbakır'da belirsizlik sürüyor

Diyarbakır 07.02.2023 - 16:36, Güncelleme: 13.04.2023 - 10:46 1828+ kez okundu.
 

Diyarbakır'da belirsizlik sürüyor

Diyarbakır’daki depremde, toplanma merkezlerindeki yemek ve ısınma sıkıntısı nedeniyle belirsizlik sürüyor. Vatandaşlar yıkılmayan evlerine girip girmeme konusu
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık üssü olan deprem, Diyarbakır’ı da yıktı geçti. Yıkılan binaların enkazından şimdiye kadar 80’in üzerinde insan bedeni çıkarıldı. Yaşamını yitirenler yakınları tarafından hastane morgundan alınarak defnediliyor. Yaralıların hastanelerdeki tedavisi ise sürüyor. Belirsizlik sürüyor Bilim insanları hasarlı binalara girilmemesi uyarısı yaparken, Diyarbakır’da evi hasar görmeyen vatandaşların yaşadığı belirsizlik ise sürüyor. Belirlenen toplanma merkezlerinde ise ısınma ve yemek sıkıntısı yaşandığı belirtildi. Diyarbakırlılar hasar tespit çalışmalarının hızlı bir şekilde yapılmasını istiyor.
Diyarbakır’daki depremde, toplanma merkezlerindeki yemek ve ısınma sıkıntısı nedeniyle belirsizlik sürüyor. Vatandaşlar yıkılmayan evlerine girip girmeme konusu

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık üssü olan deprem, Diyarbakır’ı da yıktı geçti. Yıkılan binaların enkazından şimdiye kadar 80’in üzerinde insan bedeni çıkarıldı. Yaşamını yitirenler yakınları tarafından hastane morgundan alınarak defnediliyor. Yaralıların hastanelerdeki tedavisi ise sürüyor.

Belirsizlik sürüyor

Bilim insanları hasarlı binalara girilmemesi uyarısı yaparken, Diyarbakır’da evi hasar görmeyen vatandaşların yaşadığı belirsizlik ise sürüyor. Belirlenen toplanma merkezlerinde ise ısınma ve yemek sıkıntısı yaşandığı belirtildi. Diyarbakırlılar hasar tespit çalışmalarının hızlı bir şekilde yapılmasını istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.