Diyarbekirspor sahasında üst üste ikinci galibiyetini aldı

Spor (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 27.01.2024 - 17:17, Güncelleme: 27.01.2024 - 17:17 1885+ kez okundu.
 

Diyarbekirspor sahasında üst üste ikinci galibiyetini aldı

Diyarbakır temsilcisi Diyarbekirspor ve Amedspor haftayı galibiyetlerle tamamladı. Diyarbekirspor sahasında ağırladığı Kırşehir FSK’ya karşı 2-1’lik galibiyetle üç puan aldı.
Diyarbekirspor sahasında konuk ettiği Kırşehir FSK’ya karşı 2-1’lik galibiyetin ardından puanını 33 çıkarmayı başardı. DİYARBEKİRSPOR ÜÇ PUANI 2 GOLLE ALDI Diyarbekirspor karşılaşmaya Mehmet Cinpir, Gökhan Kurumuş, Mehmetcan Orhan, Ömerhan Şahin, Hasan Hüseyin Acar, Serhat Enes Çalışan, Bünyamin Yürür, Seymen Yağmur, Yasin Dülger, Burak Asan ve Arda Okan Kurtulan’la çıktı. Karşılaşmada Diyarbekirspor’un gollerini 64.dakikada Arda Okan Kurtulan ve 86.dakikada Yasin Dülger kaydederken Kırşehir FSK’nın golünü ise 90.dakikada Abdulkadir Kuzey kaydetti. Karşılaşmada Diyarbekirspor’da iki oyuncu sarı kart görürken bunlar Bünyamin Yürür ve Burak Asan oldu. KIRŞEHİR DÜŞME POTASINA GİRDİ Aldığı mağlubiyet sonrası Kırşehir FSK düşme potasına girdi. 19 takımın bulunduğu ligde 16.sıraya gerileyen Kırşehir düşme potasına girerken Diyarbekirspor’da bu haftayı puansız kapatan ve rakibine karşı mağlubiyet alan Bucaspor 1928’le arasındaki puan farkını 5’e indirmiş oldu.  
Diyarbakır temsilcisi Diyarbekirspor ve Amedspor haftayı galibiyetlerle tamamladı. Diyarbekirspor sahasında ağırladığı Kırşehir FSK’ya karşı 2-1’lik galibiyetle üç puan aldı.

Diyarbekirspor sahasında konuk ettiği Kırşehir FSK’ya karşı 2-1’lik galibiyetin ardından puanını 33 çıkarmayı başardı.

DİYARBEKİRSPOR ÜÇ PUANI 2 GOLLE ALDI

Diyarbekirspor karşılaşmaya Mehmet Cinpir, Gökhan Kurumuş, Mehmetcan Orhan, Ömerhan Şahin, Hasan Hüseyin Acar, Serhat Enes Çalışan, Bünyamin Yürür, Seymen Yağmur, Yasin Dülger, Burak Asan ve Arda Okan Kurtulan’la çıktı. Karşılaşmada Diyarbekirspor’un gollerini 64.dakikada Arda Okan Kurtulan ve 86.dakikada Yasin Dülger kaydederken Kırşehir FSK’nın golünü ise 90.dakikada Abdulkadir Kuzey kaydetti.

Karşılaşmada Diyarbekirspor’da iki oyuncu sarı kart görürken bunlar Bünyamin Yürür ve Burak Asan oldu.

KIRŞEHİR DÜŞME POTASINA GİRDİ

Aldığı mağlubiyet sonrası Kırşehir FSK düşme potasına girdi. 19 takımın bulunduğu ligde 16.sıraya gerileyen Kırşehir düşme potasına girerken Diyarbekirspor’da bu haftayı puansız kapatan ve rakibine karşı mağlubiyet alan Bucaspor 1928’le arasındaki puan farkını 5’e indirmiş oldu.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.