Erdoğan’dan süreç açıklaması: Sabırla inşa ediyoruz

Siyaset (MG) - FARQİN NEWS | 13.08.2025 - 18:38, Güncelleme: 13.08.2025 - 18:38 533 kez okundu.
 

Erdoğan’dan süreç açıklaması: Sabırla inşa ediyoruz

PKK’nin fesih kararı sonrası başlayan ‘süreçle’ ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terörsüz Türkiye sürecini sabırla inşa ediyoruz. Yapamazsınız diyenlere kulak asmayacağız. Sizlere terörün olmadığı bir Türkiye'yi biz teslim edeceğiz” dedi.
FARQİN NEWS - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘AK Gençlik Strateji ve İstişare Kampı Kapanış Programı’nda konuştu. Erdoğan konuşmasının büyük bölümünde CHP’ye yüklendi, süreçle ilgili olumlu mesajlar verdi. Erdoğan’ın konuşmalarının satırbaşları şöyle: Milletin emanetine sahip çıkacağınıza, bizden teslim alacağınız sancağı daha da yücelteceğinize yürekten inanıyorum. Tarihimizde en büyük devrimlerin gençlerle yapıldığına şahit oluyoruz. Biz millete sevdalı, ülkeye sevdalı, ümmete ve insanlığa sevdalı bir hareketin üyeleriyiz. Siirt'te okuduğumuz bir şiirden dolayı Pınarhisar Cezaevi'ne girerken, bu ülkenin genç evlatlarına seslenmiştim. Biz ödevlerimizi iyi yaptık. Gençler sözüne sadık kaldı ve ödevlerini iyi yaptı. Allah'ım şükür olsun ki, şahsıma sizin gibi mücadele arkadaşları verdi. Yaklaşık yarım asırdır siyaset sahnesindeyiz, 23 yıldır Türkiye'yi yönetiyoruz. Yarın 24'üncü yaşımızı gururla kutlayacağız. Bu zorlu yolculukta engelleri, saldırıları, ihanetleri birlikte püskürttük. Türkiye Yüzyılı'nı da sizlerle gerçeğe dönüştüreceğiz. Süreç açıklaması Sizlere bırakacağımız en büyük miras olan Terörsüz Türkiye'yi sabırla inşa ediyoruz. Lafa her başladıklarında karamsarlık zerk edenlere aldırmayacağız. Yapamazsınız diyenlere kulak asmayacağız. Sizlere terörün olmadığı bir Türkiye'yi biz teslim edeceğiz.” Özgür Özel’e eleştiri: Çok konuşuyor Konuşmasında CHP liderini eleştiren Erdoğan şunları söyledi, “Hakareti, tehdidi, çamur atmayı siyaset zannediyor. Ortada siyasi bir söylem değil, üçüncü sınıf laf salatası var. Kendi partisinde bile itibarı kalmamış bir siyaset acemisiyle karşı karşıyayız. Biz CHP Genel Başkanı'nın yaşadığı ikilemin, savrukluğun sebeplerini çok iyi biliyoruz. Bir tarafta soygunun büyüklüğü, diğer tarafta soygunu savunmak zorunda kalmanın utancı Sayın Özel'in dengesini bozuyor. Özlem Çerçi AK Parti’ye mi katılıyor Sadece son 3 ayda ailemize 130 bin yeni üye katıldı. Gençlik ailemizin yeni mensuplarına hoşgeldiniz diyorum. Tüm yıpratma kampanyalarına rağmen saflarımızı genişletiyoruz. Yeni katılımlarla ailemiz büyüyor. Türkiye'nin ak gençleri olarak milletimizin istikbalini omuzlarınızda taşıdığınızı aklınızdan çıkarmamayı istirham ediyorum. Yarın da katılımlar olacak. Farklı katılımlarla güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. Sizler sıradan bir kadro değilsiniz. Sizler, çıkarların bir araya getirdiği bir ekip değilsiniz. Her biriniz aynı davanın etrafında kenetlenmiş birer nefersiniz” ifadelerini kullandı.
PKK’nin fesih kararı sonrası başlayan ‘süreçle’ ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terörsüz Türkiye sürecini sabırla inşa ediyoruz. Yapamazsınız diyenlere kulak asmayacağız. Sizlere terörün olmadığı bir Türkiye'yi biz teslim edeceğiz” dedi.

FARQİN NEWS - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘AK Gençlik Strateji ve İstişare Kampı Kapanış Programı’nda konuştu. Erdoğan konuşmasının büyük bölümünde CHP’ye yüklendi, süreçle ilgili olumlu mesajlar verdi.

1-003.jpg

Erdoğan’ın konuşmalarının satırbaşları şöyle:

Milletin emanetine sahip çıkacağınıza, bizden teslim alacağınız sancağı daha da yücelteceğinize yürekten inanıyorum.

Tarihimizde en büyük devrimlerin gençlerle yapıldığına şahit oluyoruz. Biz millete sevdalı, ülkeye sevdalı, ümmete ve insanlığa sevdalı bir hareketin üyeleriyiz.

Siirt'te okuduğumuz bir şiirden dolayı Pınarhisar Cezaevi'ne girerken, bu ülkenin genç evlatlarına seslenmiştim. Biz ödevlerimizi iyi yaptık. Gençler sözüne sadık kaldı ve ödevlerini iyi yaptı. Allah'ım şükür olsun ki, şahsıma sizin gibi mücadele arkadaşları verdi.

Yaklaşık yarım asırdır siyaset sahnesindeyiz, 23 yıldır Türkiye'yi yönetiyoruz. Yarın 24'üncü yaşımızı gururla kutlayacağız. Bu zorlu yolculukta engelleri, saldırıları, ihanetleri birlikte püskürttük. Türkiye Yüzyılı'nı da sizlerle gerçeğe dönüştüreceğiz.

2-005.jpg

Süreç açıklaması

Sizlere bırakacağımız en büyük miras olan Terörsüz Türkiye'yi sabırla inşa ediyoruz. Lafa her başladıklarında karamsarlık zerk edenlere aldırmayacağız. Yapamazsınız diyenlere kulak asmayacağız. Sizlere terörün olmadığı bir Türkiye'yi biz teslim edeceğiz.”

12-001.jpg

Özgür Özel’e eleştiri: Çok konuşuyor

Konuşmasında CHP liderini eleştiren Erdoğan şunları söyledi, “Hakareti, tehdidi, çamur atmayı siyaset zannediyor. Ortada siyasi bir söylem değil, üçüncü sınıf laf salatası var. Kendi partisinde bile itibarı kalmamış bir siyaset acemisiyle karşı karşıyayız. Biz CHP Genel Başkanı'nın yaşadığı ikilemin, savrukluğun sebeplerini çok iyi biliyoruz. Bir tarafta soygunun büyüklüğü, diğer tarafta soygunu savunmak zorunda kalmanın utancı Sayın Özel'in dengesini bozuyor.

1-002.jpg

Özlem Çerçi AK Parti’ye mi katılıyor

Sadece son 3 ayda ailemize 130 bin yeni üye katıldı. Gençlik ailemizin yeni mensuplarına hoşgeldiniz diyorum. Tüm yıpratma kampanyalarına rağmen saflarımızı genişletiyoruz. Yeni katılımlarla ailemiz büyüyor. Türkiye'nin ak gençleri olarak milletimizin istikbalini omuzlarınızda taşıdığınızı aklınızdan çıkarmamayı istirham ediyorum. Yarın da katılımlar olacak. Farklı katılımlarla güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. Sizler sıradan bir kadro değilsiniz. Sizler, çıkarların bir araya getirdiği bir ekip değilsiniz. Her biriniz aynı davanın etrafında kenetlenmiş birer nefersiniz” ifadelerini kullandı.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.