Selahattin Demirtaş tişörtüyle sahilde koşup özgürlük istedi

Gündem (MH) - MALABADİ HABER | 24.10.2025 - 10:50, Güncelleme: 24.10.2025 - 18:28 4265 kez okundu.
 

Selahattin Demirtaş tişörtüyle sahilde koşup özgürlük istedi

Diyarbekirspor’un eski başkanı ve siyasetçi Serkan Genç, Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılması için dikkat çeken bir kampanya başlattı. Genç, üzerinde “Yeter bunca zulüm artık. Özgürlük vakti” yazan tişörtlerle mesajını duyurdu.
Haber: İhsan YILMAZ MALABADİ HABER - Diyarbakırlı siyasetçi ve Diyarbekirspor’un eski başkanı Serkan Genç, tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılması için ses getiren bir girişim başlattı. İstanbul’da yaşayan Genç, üzerinde “Yeter bunca zulüm artık. Özgürlük vakti” yazısı ve Demirtaş’ın portresi bulunan tişörtlerle kamuoyuna mesaj verdi. “BARIŞ VE KARDEŞLİK İÇİN ÖZGÜRLÜK İSTİYORUZ ” Serkan Genç, yaptığı açıklamada “Barış, kardeşlik ve özgür bir Türkiye için bu çağrıyı yapıyorum. Selahattin Demirtaş’ın artık serbest bırakılmasını istiyoruz. Ülkenin geleceği için birlik ve huzur diliyorum” dedi. Sabah saatlerinde yapılan yürüyüşte Genç, “Güzel bir cuma sabahında Demirtaş için koştuk, barış ve kardeşlik dolu yarınlara uyanmak istiyoruz” sözleriyle de dikkat çekti. “ÜLKE BARIŞ İKLİMİNE ODAKLANMALI” Demirtaş’ın uzun yıllardır cezaevinde olduğunu hatırlatan Serkan Genç, “Ülkemizin artık barış iklimine, kardeşliğe ve birlikte yaşam umuduna odaklanması gerekiyor. Selahattin Demirtaş bu ülkenin bir gerçeğidir, özgürlüğü toplumsal barışın önünü açacaktır” ifadelerini kullandı.
Diyarbekirspor’un eski başkanı ve siyasetçi Serkan Genç, Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılması için dikkat çeken bir kampanya başlattı. Genç, üzerinde “Yeter bunca zulüm artık. Özgürlük vakti” yazan tişörtlerle mesajını duyurdu.

Haber: İhsan YILMAZ

MALABADİ HABER - Diyarbakırlı siyasetçi ve Diyarbekirspor’un eski başkanı Serkan Genç, tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılması için ses getiren bir girişim başlattı.

İstanbul’da yaşayan Genç, üzerinde “Yeter bunca zulüm artık. Özgürlük vakti” yazısı ve Demirtaş’ın portresi bulunan tişörtlerle kamuoyuna mesaj verdi.

“BARIŞ VE KARDEŞLİK İÇİN ÖZGÜRLÜK İSTİYORUZ ”

Serkan Genç, yaptığı açıklamada “Barış, kardeşlik ve özgür bir Türkiye için bu çağrıyı yapıyorum. Selahattin Demirtaş’ın artık serbest bırakılmasını istiyoruz. Ülkenin geleceği için birlik ve huzur diliyorum” dedi.

Sabah saatlerinde yapılan yürüyüşte Genç, “Güzel bir cuma sabahında Demirtaş için koştuk, barış ve kardeşlik dolu yarınlara uyanmak istiyoruz” sözleriyle de dikkat çekti.

“ÜLKE BARIŞ İKLİMİNE ODAKLANMALI”

Demirtaş’ın uzun yıllardır cezaevinde olduğunu hatırlatan Serkan Genç, “Ülkemizin artık barış iklimine, kardeşliğe ve birlikte yaşam umuduna odaklanması gerekiyor. Selahattin Demirtaş bu ülkenin bir gerçeğidir, özgürlüğü toplumsal barışın önünü açacaktır” ifadelerini kullandı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.