Uyarıyı dikkate alan yok! Silvan’da bir anız yangını daha!

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 09.10.2023 - 14:08, Güncelleme: 09.10.2023 - 14:08 1174+ kez okundu.
 

Uyarıyı dikkate alan yok! Silvan’da bir anız yangını daha!

Silvan’da uyarılara rağmen anız yangınları devam ediyor. Yangının adresi bu kez Ova köylerde devam ediyor.
Haber: İhsan YILMAZ/SİLVAN Silvan’da hasat sezonunun başlamasıyla birlikte anız yangınlarında da artış görülmeye başlandı. Uzmanların uyarılarına rağmen bazen istenmeyen nedenlerle bazen de kasıtlı bir şekilde anız yangınları meydana geliyor. Daha çok kırsal mahallelerde görülen bu anız yangınlarının adresi bu kez Karaköy ve Yuva köylerinde anız yangıunları görüldü. Dumanların yükseldiği ve Kırsal mahallelerde görülen yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.    
Silvan’da uyarılara rağmen anız yangınları devam ediyor. Yangının adresi bu kez Ova köylerde devam ediyor.

Haber: İhsan YILMAZ/SİLVAN

Silvan’da hasat sezonunun başlamasıyla birlikte anız yangınlarında da artış görülmeye başlandı. Uzmanların uyarılarına rağmen bazen istenmeyen nedenlerle bazen de kasıtlı bir şekilde anız yangınları meydana geliyor.

Daha çok kırsal mahallelerde görülen bu anız yangınlarının adresi bu kez Karaköy ve Yuva köylerinde anız yangıunları görüldü.

Dumanların yükseldiği ve Kırsal mahallelerde görülen yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.