Araçlar Kaldırımları mesken tuttu!

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 08.12.2023 - 14:04, Güncelleme: 08.12.2023 - 14:04 1224+ kez okundu.
 

Araçlar Kaldırımları mesken tuttu!

Silvan ilçe merkezinde araçlar kaldırıma park edilince yayalar yoldan yürürken, araçlar kaldırımda park ediyor. Yayalar araç sürücülerine tepki gösterdi.
Haber: İhsan YILMAZ Silvan’ın bazı noktalarında araçlarını park edecek uygun yer bulamayan sürücüler, kaldırıma park edince vatandaşlar yolda yürümek zorunda kalıyor. Kazalara davetiye çıkaran bu duruma yetkilileri ise sessiz kaldığı iddia edildi. ESNAF ŞİKÂYETÇİ, VATANDAŞ DERTLİ Silvan’da her geçen gün artan araç sayısı ile birlikte sorunların başında gelen park yeri sıkıntısı, bir türlü çözüme kavuşturulamıyor. Her esnafın kendi iş yerinin önüne park yapılmaması için çeşitli şekillerde kapatması, sabah aracını koyarak akşama kadar durması neden ilçe merkezinde işi olan birçok sürücü park yeri bulmakta sıkıntı yaşıyor. Bu durum ise ilçe merkezinde düzensiz parkların artmasına neden oluyor. Diyarbakır Caddesinde durum bundan farksız değildir, diyen vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi. KALDIRIMLAR ARAÇ İŞGALİNDE Vatandaş, “Kaldırımlar yayalar için yapılmış ancak son zamanlarda araç parkı haline geldi. Silvan İlçe merkezi başta olmak üzere özellikle Diyarbakır caddesinde belediye önü ve Sanayi sitesi kavşağında araç sürücüleri tarafında kaldırımlar işgal edilmiş durumda, defalarca konunun gündeme gelmesiyle birlikte duyarsızlık maalesef devam ediyor. Araç sürücüleri düşüncesizlik yaparak araçlarını kaldırım park ederken, yetkililer ise, duyarsızlık göstererek kaldırımlar yayalara kapatılıyor. Lütfen kaldırımları boş yere işgal edilmesi, kaldırımlar park alanı değildir, yayaların geçiş hakkı ihlal etmekten başka bir şey değildir” diye tepki gösterdi.   
Silvan ilçe merkezinde araçlar kaldırıma park edilince yayalar yoldan yürürken, araçlar kaldırımda park ediyor. Yayalar araç sürücülerine tepki gösterdi.

Haber: İhsan YILMAZ

Silvan’ın bazı noktalarında araçlarını park edecek uygun yer bulamayan sürücüler, kaldırıma park edince vatandaşlar yolda yürümek zorunda kalıyor. Kazalara davetiye çıkaran bu duruma yetkilileri ise sessiz kaldığı iddia edildi.

ESNAF ŞİKÂYETÇİ, VATANDAŞ DERTLİ

Silvan’da her geçen gün artan araç sayısı ile birlikte sorunların başında gelen park yeri sıkıntısı, bir türlü çözüme kavuşturulamıyor. Her esnafın kendi iş yerinin önüne park yapılmaması için çeşitli şekillerde kapatması, sabah aracını koyarak akşama kadar durması neden ilçe merkezinde işi olan birçok sürücü park yeri bulmakta sıkıntı yaşıyor. Bu durum ise ilçe merkezinde düzensiz parkların artmasına neden oluyor.

Diyarbakır Caddesinde durum bundan farksız değildir, diyen vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi.

KALDIRIMLAR ARAÇ İŞGALİNDE

Vatandaş, “Kaldırımlar yayalar için yapılmış ancak son zamanlarda araç parkı haline geldi. Silvan İlçe merkezi başta olmak üzere özellikle Diyarbakır caddesinde belediye önü ve Sanayi sitesi kavşağında araç sürücüleri tarafında kaldırımlar işgal edilmiş durumda, defalarca konunun gündeme gelmesiyle birlikte duyarsızlık maalesef devam ediyor. Araç sürücüleri düşüncesizlik yaparak araçlarını kaldırım park ederken, yetkililer ise, duyarsızlık göstererek kaldırımlar yayalara kapatılıyor. Lütfen kaldırımları boş yere işgal edilmesi, kaldırımlar park alanı değildir, yayaların geçiş hakkı ihlal etmekten başka bir şey değildir” diye tepki gösterdi.

  

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.